woensdag 18 juli 2012

Ook dag twee goed afgesloten

Het begon al goed, wekker niet gehoord. Gelukkig werd ik op de een of andere manier toch wakker rond 5 over 1. Deze keer had ik 5,5 uur meegekregen, beter dan 2. De nachtelijke toch naar Nijmegen leverde geen problemen op en rond half 4 waren we weer op de Wedren. Deze keer een tocht van zo'n 48 kilometer. Een klein beetje compensatie voor gisteren dus. Na zo'n 4 uur lopen de eerste stop. Wij waren zo slim om die stop boven op een dijk te houden en we waaiden bijna uit ons hemd. Na 5 minuten koelden we zo hard af dat we maar snel zijn doorgelopen. Ruim 2 uur later waren we het feestgedruis van Wijchen bijna door. Daar hebben we een inmiddels traditionele pleisterplaats bij mijn tante. Koek en zopie in overvloed, daar staat zij garant voor. Altijd gezellig en bijzonder lief dat zij dit iedere keer voor ons verzorgd. Gelukkig vindt ze het ook heel leuk om te doen, dus wij houden de traditie graag in ere. Nora, ook deze keer weer bedankt.

Na een uur eten, drinken en bijkletsen, was het de hoogste tijd om weer verder te gaan. Na Wijchen is het nog ongeveer 17 kilometer tot de finish. Die verliepen heel goed. Op mijn verzoek nog een korte stop op het moment dat we Nijmegen weer binnenliepen. Daar is het altijd feest, maar op roze woensdag helemaal. Een dolle boel waar we ieder jaar weer van genieten. In Nijmegen stonden Cor en Joke Roelandse, lopers van vorig jaar, ons op te wachten. Heel leuk.

Afmelden, colaatje drinken en snel de bus in naar de parkeerplaats. Inmiddels is het eten weer achter de kiezen, het lichaam weer schoongewassen, Sesamstraat is voorbij, dus het is de hoogste tijd om te gaan slapen. Welterusten. Gaap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten