dinsdag 17 juli 2012

Prima eerste dag

Ik zag er wel een beetje tegenop dit jaar. Weinig wandelkilometers de laatste tijd, de afgelopen twee jaar niet uitgelopen, relatief nieuwe schoenen. Tot overmaat van ramp begonnen we met regen met een bijna zekere kans op blaren als mijn voeten nat worden.

Maar het waren allemaal zorgen voor niets. De voeten zijn droog gebleven, de schoenen lopen fantastisch, nog geen enkele blaar gelopen en het ging vandaag bijna te makkelijk. Ook het weer deed goed mee. Uitstekende temperatuur om te wandelen en slechts een enkele bui. Verder prima wandelweer, niet te koud, niet te warm.

De T-shirts van "Lopen voor onderwijs" kwamen na enkele uren al onder de trui vandaan, die in de tas gepropt kon worden. De 52,7 kilometer van vandaag betekenen meteen dat we de langste dag al gehad hebben. De sfeer was uitstekend, het gezelschap prettig en de benen en voeten deden ook goed mee.

Morgen lopen we ongeveer 48 kilometer, dus dat compenseert weer. Een groot deel van dag twee is echter behoorlijk saai, dus dat is gewoon kilometers maken. Net contact gehad met mijn tante in Wijchen. Zij zal morgen aan het einde van de ochtend onze koffie verzorgen. Hartelijk bedankt weer. Altijd gezellig.

Hopelijk wordt het weer een mooie wandeldag morgen. Nu lekker slapen. Hopelijk iets langer dan de twee uur van gisteren. De wekker staat weer op 1 uur :-(

1 opmerking: